Wat je moet weten over peroxidevrij tanden bleken

Officiële instanties waarschuwen:

Gebruik nooit tandenbleekgel uit landen waar kwaliteits- en veiligheidseisen minder zijn!

Anno 2020 kopen we steeds meer en makkelijker via Internet. Als een soortgelijk product in bijv. China goedkoper is dan bij de winkel om de hoek, dan bestel je 'gewoon' die Chinese variant. Ook producten die beloven je tanden witter te maken zijn online overal te vinden.

 

MAAR PAS OP!!!

Zodra het gaat om producten die je consumeert (zoals voedingsmiddelen en geneesmiddelen en dus ook tandenbleekgel), wordt sterk afgeraden deze buiten de EU te kopen! 'Weet wat je eet' gaat namelijk in dit geval niet op! De meeste EU-wetten zijn zo opgesteld dat ze ervan uitgaan dat de kwaliteits- en veiligheidseisen worden uitgevoerd door Europese spelers. Maar geïmporteerde producten, producten van buiten de EU, voldoen hier lang niet altijd aan.

Dat is de belangrijkste reden dat Adore Your Smile® er vanaf het begin voor heeft gekozen om haar eigen gel te laten ontwikkelen. Adore Your Smile peroxidevrije tandenbleekgel wordt sinds 2014 onder GMP norm geproduceerd in Duitsland. GMP staat voor 'Good Manufacturing Practice'. GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelen- industrie. Dit geeft de gebruiker 100% zekerheid dat er binnen de gestelde regelgeving en op de juiste manier geproduceerd wordt. Maar ook dat het product conform omschrijving aan de verwachting van de gebruiker voldoet.

De tandenbleekgel van Adore Your Smile bevat minder dan 0,1% waterstofperoxide en mag dus volgens de Europese wetgeving peroxidevrij genoemd worden.

Adore Your Smile® is de geregistreerde merknaam van een veilige en effectieve gelformule voor cosmetisch tanden bleken.

Belangrijke vragen die je moet stellen bij aankoop van een tandenbleekgel:

  • Waar wordt de tandenbleekgel geproduceerd?

  • Onder welke controle/certificering/norm is de tandenbleekgel geproduceerd?

En als je voor een tandenbleekbehandeling in een (tandenbleek)salon bent, check dit dan ook:

  • Is er een Safety Assessment voor het product?

  • Kan ik de voorschriften voor gebruik inzien van de tandenbleekgel?

AdoreYourSmileNederland

@adoreyoursmile

© 2014-2020 Adore Your Smile | onderdeel van Happy Smile Company

Op deze webshop zijn de algemene voorwaarden van Happy Smile Company van toepassing.