Het merk Adore Your Smile®

De nummer 1 tandenbleekgel uit Duitsland • 100% veilig en peroxidevrij

Adore Your Smile is al sinds 2014 actief in cosmetisch tanden bleken en is inmiddels een gevestigde naam in deze snel groeiende branche. Vanaf de start heeft Adore Your Smile er bewust voor gekozen om te werken met een eigen tandenbleekgel formule om de tanden op een veilige en zeer effectieve manier te kunnen bleken. Alleen op deze manier kon de kwaliteit voor klanten en gebruikers gewaarborgd worden en kon Adore Your Smile met volle overtuiging achter haar product staan.

Borging van kwaliteit

Adore Your Smile wordt ook sinds 2014 geproduceerd in Duitsland volgens de Cosmetic Good Manufacturing Practices-norm. Good Manufacturing Practices of GMP is een kwaliteitsborgingssysteem voor de humane en veterinaire farmaceutische industrie, de cosmetische industrie en de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kan de consument er 100% op vertrouwen dat het product voldoet aan alle gestelde kwaliteitsnormen voor gebruik en verkoop.

Lees hier meer over GMP

Alleen de consumentenproducten - de tandenbleekset voor thuis en bijbehorende losse producten - worden via deze site aangeboden.

 

Heb je een salon en wil je gaan werken met de tandenbleekproducten van Adore Your Smile? Dan verwijzen we je graag door naar de website van de groothandel www.happysmilecompany.nl.

 

Kijk voor adressen van tandenbleeksalons die werken met Adore Your Smile ook op de site van Happy Smile Company.

AdoreYourSmileNederland

@adoreyoursmile

© 2014-2020 Adore Your Smile | onderdeel van Happy Smile Company

Op deze webshop zijn de algemene voorwaarden van Happy Smile Company van toepassing.