• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief
HOME » Peroxidevrij tanden bleken » Blacklist tandenbleek producten

Officiële instanties waarschuwen:

"Pas op wat je in je mond stopt, ga alleen naar een echte specialist!"


Tandenbleekgel blacklist

Adore Your Smile heeft als motto: Tanden bleken dat doe jij 100% veilig en anders niet!

Hier vind je bevindingen van ons team van onderzoekers en onze klanten. Een overzicht van tandenbleekgels die aangeboden worden (of werden) via internet. Adore Your Smile streeft naar een schone branche met louter veilige producten. Twijfel jij aan de tandenbleekgel die je gekocht hebt - of in een (online) winkel hebt gezien, stuur ons dan een foto van de betreffende tandenbleekgel en wij zoeken voor je uit of je het product zonder gezondheidsrisico kunt gebruiken. Bij twijfel over de kwaliteit van een product kun je ook terecht bij de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). Zij doen ook al jaren onderzoek naar malafide aanbieders van tandenbleekgel.


Doe altijd eerst een de veiligheidscheck op onze site


De Nederlandse Voedsel en Waren-autoriteit waarschuwt al jaren voor tandenbleekproducten voor thuisgebruik die zeer gevaarlijk kunnen zijn. Neem daarom geen risico om een paar euro te besparen en bedenk dat je voor €15,00 geen kwalitatief goed product kan kopen.

Vaak zitten in tandenbleekproducten veel agressieve middelen die schadelijk zijn voor de gezondheid van je gebit. Check altijd de herkomst van je tandenbleekproduct. Producten uit Azië worden door officiële instanties ten strengste afgeraden. 


Adore Your Smile tandenbleekgel


Lees op Wikipedia wat produceren van tandenbleekgel volgens de "Good Manufacturing Practice" norm voor de consument betekent.

Tandenbleekgel verkocht op AliExpress met 44% peroxide 


In Nederland is bij een behandeling door een gediplomeerd tandarts maximaal 6% peroxide in de tandenbleekgel toegestaan. Dergelijke niet door de EU goedgekeurde producten kunnen grote schade aanbrengen aan jouw kostbare gebit. 

Velen willen mee profiteren van een groeiende markt en kopen dit soort producten in om ze vervolgens 1-op-1 door te verkopen. Aziatische bedrijven zullen helaas altijd aangeven dat het product veilig is en stellen verder geen vragen.

Doe altijd een veiligheidscheck als je een tandenbleekgel wilt gaan gebruiken.

Online marktplaatsen controleren de kwaliteit nauwelijks


Dit product wat op Bol.com wordt aangeboden, lijkt verdacht veel op een product wat je kunt kopen via AliExpress. Met maar liefst 44% peroxide! Informeer altijd bij de verkopende partij naar waar de tandenbleekgel vandaag komt of laat het checken.

Wij geven niet aan dat dit product onveilig is, maar waarschuwen onze bezoekers alleen op mogelijke misstanden. Problemen voorkomen is beter dan ze achteraf duur te moeten oplossen.

Lees hier de waarschuwing van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit.