• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief
HOME » Peroxidevrij tanden bleken » EU wetgeving tanden bleken

Tandenbleekgel geproduceerd in Europa conform EU wetgeving


De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit waarschuwt al jaren voor producten die zelfs zeer gevaarlijk kunnen zijn voor je gebit én je algehele gezondheid. Goedkoop klinkt aantrekkelijk, maar het kan je uiteindelijk duur komen te staan. Helaas barst het van de aanbieders die pretenderen risicovrije producten te verkopen, maar geenszins op de hoogte blijken van het product dat ze verkopen en de regelgeving daaromtrent. Onthoud dit: Voor €11,95 koop je géén tandenbleekset die voldoet aan de strenge (gezondheids-)normen die in de Europese Unie (EU) gelden voor dergelijke producten.

Check dus altijd de herkomst van je tandenbleekproduct en vooral de herkomst van de peroxidevrije tandenbleekgel. Producten uit Azië worden door elke officiële Europese instantie ten strengste afgeraden.


Adore Your Smile wordt geproduceerd in Duitsland conform EU wetgeving

Adore Your Smile heeft er in 2014 bewust voor gekozen om haar eigen tandenbleekgel te laten ontwikkelen, om er te allen tijde zeker van te zijn dat de samenstellling van het product van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan alle in Europa geldende wetten en regels.

De tandenbleekgel van Adore Your Smile is een reinigingsgel met als hoofdingrediënt Baking Soda. Adore Your Smile gel is antibacterieel en draagt bij aan een mooi natuurlijk wit gebit. Adore Your Smile professional whitening gel bevat minder dan 0,1% peroxide en mag dan ook peroxidevrij genoemd worden. In tegenstelling tot vele andere peroxidevrije bleekgels bevat de tandenbleekgel van Adore Your Smile naast Sodium Bicarbonate ook Sodium Percarborate.