• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief
HOME » Peroxidevrij tanden bleken » Hoe werkt tanden bleken

Hoe kunnen je tanden bleken als er geen peroxide in zit?


Wat doet het en is het schadelijk?

Verwijder  verkleuring door koffie en thee van je tanden met de tandenbleek producten voor thuisgebruik van Adore Your Smile of bezoek een Adore Your Smile tandenbleeksalon

Het haalt zoveel mogelijk de originele witte kleur van je tanden terug

Kort uitgelegd verwijdert een behandeling met een peroxidevrije tandenbleekgel extrinsieke verkleuringen ontstaan door het consumeren van kleurstof houdende consumpties. Consumptiegedrag speelt dus een belangrijke rol, bijvoorbeeld of je veel koffie of thee drinkt, of je rookt of niet. Uiteraard speelt genetische aanleg ook een rol; de één heeft in de basis nu eenmaal een beter en sterker gebit dan de ander.

Geen onnatuurlijk wit gebit!

Een peroxidevrije tandenbleekgel bevat - zoals de naam al zegt - geen waterstofperoxide. De antibacteriële tandenbleekgel van Adore Your Smile zorgt voor een grondige reiniging van het tandoppervlak. Het verwijdert alleen extrinsieke (externe, oppervlakkige) verkleuring. Daarom zal je gebit nooit witter worden dan je eigen natuurlijke tandkleur. Je gebit zal dus stralen als nooit tevoren, maar zal nooit onnatuurlijk wit worden.

Wat doet peroxidevrije tandenbleekgel niet?

Een behandeling met een peroxidevrije tandenbleekgel zal geen intrinsieke verkleuring herstellen. Dit zijn verkleuringen die ontstaan vanuit de kern van de tand door bijvoorbeeld een slechte verzorging, zenuwbehandeling of antibiotica gebruik. Hiervoor dient altijd een tandtechnicus geraadpleegd te worden.

Hoe wit worden mijn tanden met een peroxidevrije tandenbleekbehandeling?

Met de wetenschap dat peroxidevrije tandenbleekgel zich richt op de verwijdering van extrinsieke verkleuringen, zal de doelstelling altijd zijn om de oorspronkelijke witheid van de eigen tanden zoveel mogelijk terug te halen. Echter zijn er diverse factoren die meespelen en bepalen in hoeverre dit ook mogelijk zal zijn. Zo speelt leeftijd een belangrijke rol, maar ook in welke conditie het gebit verkeert.

Hoe vaak kan ik een peroxidevrije tandenbleekbehandeling ondergaan?

Je kunt de behandeling net zo vaak herhalen tot het gewenste of maximale resultaat is bereikt.

Maar let op!

Tanden bleken met een peroxidevrije bleekgel is 100% veilig en niet schadelijk, mits de tijdsduur van een behandeling maximaal 30 minuten is en met tussenpozen van 48 uur. Elke goede tandenbleekgel heeft als hoofdbestanddeel een zuiveringszout. Dit onttrekt vrij veel vocht en verstoort op dat moment de pH waarde in de mond. Het is daarom heel belangrijk om na de behandeling goed te blijven spoelen zodat het gebit voldoende tijd krijgt voor herstel.