Heb je protheses of vullingen?

Het effect van peroxidevrij tanden bleken op een prothese of vulling

Kort uitgelegd verwijdert een behandeling met een peroxidevrije tandenbleekgel extrinsieke (=externe, oppervlakkige) verkleuringen, ontstaan door het consumeren van kleurstof houdende consumpties. Onze peroxidevrije tandenbleekgel heeft een zeer sterke reinigende werking.

Prothese of vulling

Protheses en vullingen worden door onze behandeling zeker ook gereinigd. Maar feit is dat het materiaal waar protheses en vullingen van gemaakt zijn anders is dan van je eigen tanden. Protheses hebben bijna altijd een gladder oppervlak dan je eigen gebit. Op gladde oppervlakken heeft vuil, verkleuring minder kans om te hechten. Je eigen tanden zullen dus - over het algemeen - meer last hebben van vuil, verkleuring. En simpel gezegd: 'Hoe meer er op zit, hoe meer er af kan.' Het resultaat van de behandeling op je eigen tanden zal (bijna) altijd groter zijn dan op protheses of vullingen.

 

Vele jaren ervaring leert ons dat de meeste mensen met vullingen aan de voor-/zichtzijde van het gebit, de behandeling wel doorzetten. Zij herhalen de peroxidevrije tandenbleekbehandeling tot het maximale resultaat op de eigen tanden is bereikt en laten daarna bij de tandarts het aangezette stukje vervangen, passend bij het behaalde resultaat van de tandenbleekbehandeling.

De behandeling is een cosmetische tandenbleekbehandeling met als doelstelling zoveel mogelijk van deze extrinsieke verkleuringen te verwijderen. Primair richt de behandeling zich op het aangezicht van jouw gebit (oftewel je grootst mogelijke glimlach). Over vullingen achter de hoektanden hoef je je dus geen zorgen te maken. Onze tandenbleekgel kan sowieso op geen enkele manier schade toebrengen aan vullingen.

AdoreYourSmileNederland

@adoreyoursmile

© 2014-2020 Adore Your Smile | onderdeel van Happy Smile Company

Op deze webshop zijn de algemene voorwaarden van Happy Smile Company van toepassing.