• De fabrikant uit Nederland voor peroxidevrije tandenbleekgels
  • Alle informatie over veilig tandenbleken vind je hier
HOME » Tanden bleken thuis » Tanden bleken thuis onderhoud

Het onderhouden van je gezonde witte gebit met Adore Your Smile

Hoe vaak kan ik een peroxidevrije tandenbleekbehandeling ondergaan?

Regelmatig herhalen van de peroxidevrije tandenbehandeling houdt je gebit sterk en natuurlijk wit

Je kunt de behandeling net zo vaak herhalen tot het gewenste of maximale resultaat is bereikt. En zodra je dat resultaat behaald hebt, wil je dat natuurlijk zo houden. Wij adviseren de thuisbehandeling elke 3 tot 5 weken te herhalen. Regelmatig onderhoud van je gebit met onze tandenbleekgel draagt bij aan een betere mondgezondheid en zal helpen je tanden gezond, sterk en natuurlijk wit te houden.

Let op: geef je gebit voldoende rust tussen twee behandelingen om de vochtbalans te herstellen

Ondanks dat een peroxidevrije tandbleekbehandeling absoluut onschadelijk is, mag je maximaal 30 minuten per 48 uur behandeld worden met de peroxidevrije tandenbleekgel. Elke goede peroxidevrije tandenbleekgel heeft als hoofdbestanddeel een zuiveringszout. Dit onttrekt vocht en verstoort op dat moment de pH waarde in de mond. Het is daarom erg belangrijk om na de behandeling regelmatig te blijven spoelen met water zodat het gebit voldoende tijd krijgt voor herstel van de natuurlijke waardes in de mond.

Complimenten van je tandarts

Wanneer je je gebit regelmatig onderhoudt met de tandenbleekset voor thuis, zal dit bijdragen aan de algehele mondgezondheid en in het bijzonder de gezondheid van je gebit. Adore Your Smile tandenbleekgel wordt ook al jaren in salons door heel Nederland gebruikt wordt. Wij krijgen al jaren veel feedback van onze gebruikers. Wat door velen aan ons teruggekoppeld wordt, is dat de tandarts of mondhygiëniste aangenaam verrast bleek over de status van het gebit na een aantal Adore Your Smile peroxidevrije tandenbleek behandelingen. De hoeveelheid tandsteen en/of tandplak was minder of niet aanwezig en tandvlees gezonder dan voorheen.

 

Regelmatig onderhoud van je gebit met onze tandenbleekgel draagt bij aan een betere mondgezondheid en zal helpen je tanden gezond en sterk en natuurlijk wit te houden.

 

Pas op voor prijsstunters!

Wij maken je er graag van bewust dat het belangrijk is je gezondheid boven alles te stellen. Pas op voor prijsstunters en producten die vaag zijn en van alles beloven. Gebruik nooit peroxidevrije tandenbleekgel waar je de exacte herkomst niet van kent. Risicolanden zijn met name Aziatische landen als China, Check altijd de herkomst van het tandenbleekproduct!

 

Adore Your Smile® tandenbleekproducten bestel je makkelijk en snel online op www.dagdagtandaanslag.nl.