• De fabrikant uit Nederland voor peroxidevrije tandenbleekgels
  • Alle informatie over veilig tandenbleken vind je hier
HOME » Tanden bleken thuis resultaat

Het resultaat van peroxidevrij tanden bleken met Adore Your Smile

Wat mag ik verwachten van een thuisbehandeling tanden bleken?

Met de Adore Your Smile thuisbehandeling kunnen je tanden wel 20 tinten lichter worden na 3 behandelingen. Het resultaat is per persoon verschillend en afhankelijk van de natuurlijke kleur - én de mate van gezondheid - van jouw gebit. Dit geldt voor elke peroxidevrije tandenbleekbehandeling.

Adore Your Smile® professionele tandenbleekgel maakt geen gebruikt van schadelijke fluoride of peroxiden. Wij maken gebruik van een wetenschappelijke mix van natuurlijke ingrediënten zoals natrium bicarbonaat om op een veilige maar zeer effectieve manier die stralende witte glimlach van jou te creëren, zonder je tanden te beschadigen.

Lichte vlekjes na de behandeling? Maak je geen zorgen!

Het kan zijn dat je direct na de behandeling ineens wat vlekjes op je tanden ziet. Dit komt meestal door de vochtbalans die tijdelijk verstoord is. Elke goede tandenbleekgel heeft als hoofdbestanddeel een zuiveringszout. Dit onttrekt vrij veel vocht en verstoort op dat moment de pH waarde in de mond. Het is daarom heel belangrijk om na de behandeling goed te blijven spoelen zodat het gebit voldoende tijd krijgt voor herstel. De vlekjes zullen dan ook weer verdwijnen. Had je voordat je de behandeling deed al vlekjes op je tanden? Lees hier meer over vlekjes.

Protheses of andere bijzonderheden?

Heb je bijzonderheden aan je gebit, zoals vullingen of protheses of een van binnenuit verkleurde tand? Wees je ervan bewust dat deze van ander materiaal vervaardigd zijn dan je eigen tanden en dat na de behandeling kleurverschil kan optreden. Je eigen tanden lichten over het algemeen sneller en meer op dan vullingen of protheses. Neem bij twijfel contact op met je tandarts alvorens je een peroxidevrije tandenbleek behandeling ondergaat.

 

Adore Your Smile® tandenbleekproducten bestel je makkelijk en snel online op www.dagdagtandaanslag.nl.