• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief
HOME » Adore Your Smile Amersfoort

Tandenbleekbehandeling in Adore Your Smile salon Amersfoort

Deze salon in Amersfoort-Kattenbroek is de eerste exclusieve Adore Your Smile tandenbleeksalon, voor deze Salon zoeken wij een enthousiaste ondernemer die de salon activiteiten wil overnemen. De reden is dat het te druk is om alle klanten in Amersfoort en omstreken goed te kunnen blijven bedienen, door alle groothandel activiteiten. Heb jij interesse? Neem dan via onderstaande button contact op met Adore Your Smile Nederland. 

Tanden bleken in tandenbleeksalon Adore Your Smile Amersfoort

De medewerkers van deze salon werken al sinds 2015 met het merk Adore Your Smile. De eerste jaren richtte de producent van Adore Your Smile zich uitsluitend op (consumenten)beurzen als de Huishoudbeurs en Libelle Zomerweek. In 2017 vestigde de eerste exclusieve Adore Your Smile salon zich in Amersfoort.

Lees meer over de historie van Adore Your Smile 

In deze salon kun je terecht voor een salonbehandeling waarbij het enthousiaste team altijd zorgt dat je je welkom én op je gemak voelt. Zij nemen voor elke klant ruim de tijd en beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

Een bezoek aan deze sfeervolle salon wordt door velen 'een fijne beleving' genoemd. Dat is bij elke klant die we in onze salon mogen ontvangen ons streven en daar zijn we trots op!

Adore Your Smile Amersfoort verkoopt de tandenbleeksets voor thuis van Adore Your Smile ook in de salon.

Bij Adore Your Smile Amersfoort werken wij volledig volgens de regels die gelden tijdens de Corona-crisis

Corona maatregelen

Bij Adore Your Smile Amersfoort werken wij volledig volgens de regels die gelden tijdens de Corona-crisis. Wij zijn dus Corona-proof. Bij binnenkomst krijgen onze klanten desinfecterende handspray. Wij schudden - tot onze spijt - tijdelijk geen handen. Onze medewerkers dragen handschoenen en een mondkapje tijdens de behandeling. Na de behandeling wordt alle apparatuur grondig gedesinfecteerd. Vanwege de Corona regels houden wij in de salon een maximum van 4 klanten tegelijk aan.

Reviews

Wat vinden klanten van Adore Your Smile tandenbleeksalon Amersfoort

Bekijk hier de honderden reviews op Treatwell, Google, Facebook.

Treatwell → 4,5 van 5

Social Deal → 9.7 van 10

Trainingen

Adore Your Smile Amersfoort wordt ook gebruikt als lokatie

om trainingen te geven aan (startende) ondernemers die gaan

werken met de producten van Adore Your Smile.

Je eigen salon

Wil jij je eigen tandenbleeksalon starten?

Lees hier meer over 

Thuisproducten

Binnenkort vindt je hier onze nieuwste thuisproducten, heb je een tandenbleekset voor thuis van Adore Your Smile of een ander merk? Bestel hier dan je tandenbleekgel refills van Adore Your Smile Nederland geschikt voor elke tandenbleekset thuis.