• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief

Peroxidevrij tanden bleken met een beugel

Kan ik mijn tanden bleken als ik een beugel heb of kan ik beter wachten tot na mijn beugel?

Als je een beugel draagt, raden wij af om een tandenbleekbehandeling te doen. Wacht tot de beugel eruit is!

Je tanden laten bleken als je een slotjesbeugel hebt, is niet verstandig. Omdat de slotjes een deel van je tanden bedekken, zal alleen de ruimte om de slotjes heen gebleekt - oftewel grondig gereinigd - worden. De antibacteriële reiniging op zich is natuurlijk te allen tijde prima voor je gebit. Maar omdat je tanden echt veel lichter zullen worden door een peroxidevrije tandenbleekbehandeling, kun je rekenen op kleurverschil zodra je beugel eruit gaat.

 

Tanden bleken voordat je een beugel krijgt

Als je een beugel krijgt, is het belangrijk dat je tanden optimaal schoon en glad zijn. Waarschijnlijk zal je orthodontist (of tandarts als die de beugel plaatst) adviseren om eerst bij de mondhygiëniste langs te gaan. Die zorgt dat je tanden optimaal voorbereid zijn voor het plaatsen van je slotjesbeugel. Daarnaast raden wij zeker aan om ook twee of drie peroxidevrije tandenbleek sessies te ondergaan. Dan zijn je tanden optimaal glad, schoon en naturwit bij het plaatsen van je beugel.

 

Tanden bleken zodra je beugel eruit is

Gemiddeld zit je zo'n twee jaar aan een slotjesbeugel vast. Letterlijk ;-) En hoe goed je je tanden ook verzorgt tijdens die periode, het blijft lastig om alle hoekjes van je gebit goed te poetsen met zo'n hele installatie in je mond. Je orthodontist (of tandarts als die de beugel plaatst) zal adviseren om na het verwijderen van je beugel bij de mondhygiëniste langs te gaan. Die zorgt dat je prachtige rechte tanden weer optimaal schoon en glad worden. Als je vervolgens ook twee of drie peroxidevrije tandenbleek sessies ondergaat, heb je absoluut de mooiste mond met tanden die je je wensen kunt! Dan is je prachtige rechte gebit ook optimaal glad, schoon en natuurlijk wit!