• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief
HOME » Veelgestelde vragen » Hoe zit dat met...? » ontstoken tandvlees

Tanden bleken bij ontstoken tandvlees of andere onsteking in de mond

Kun je een peroxidevrije tandenbleekgel gebruiken bij een ontsteking in de mond?

Bij Adore Your Smile is van vele klanten bekend dat zij bij lichte ontstekingen in de mond, zoals ontstoken tandvlees, de Adore Your Smile gel hebben gebruikt en dit een positieve invloed heeft gehad op de ontsteking. Dat is toe te schrijven aan de antibacteriële werking van de gel. 

LET WEL: Wij adviseren te allen tijde zo snel mogelijk jouw tandarts te raadplegen bij elke ontsteking en hier niet mee door te lopen!

Een goede tandenbleekgel behoort veilig te zijn, echter weet je niet waar jou tandenbleekgel is geproduceerd. Kan de shop waar jij je tandenbleekgel hebt gekocht aantonen dat zijn of haar tandenbleekgel goed geproduceerd is? Hier lees je op welke punten jij extra moet letten bij aanschaf van een tandenbleekgel.

Is regelmatig gebruik van een peroxidevrije tandenbleekgel goed voor je mondgezondheid?

Omdat peroxidevrije tandenbleekgel, zoals de bleekgel van Adore Your Smile, slechts minder dan 0,1% peroxide bevat en antibacterieel is, kun je stellen dat de behandeling naast het behouden van een stralend witte lach, ook goed is voor de algehele mondgezondheid. Ben je zuinig op je tanden en geef je om je gezondheid? Dan raden wij je aan de behandeling zelfs elke twee tot vier weken te herhalen. Zo behoud je een mooi, fris en natuurlijk wit gebit en blijven je tanden en tandvlees optimaal gezond.

Behalve jijzelf, zullen ook je tandarts en/of mondhygiëniste je loven over het resultaat. Omdat je mond optimaal gezond blijft door regelmatig een peroxidevrije tandenbleekbehandeling uit te voeren, zal je minder snel en minder gaatjes en/of tandaanslag krijgen. Uiteraard is een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije gel géén vervanging voor je periodieke controle bij de tandarts! Ook vervangt het regelmatig uitvoeren van een peroxidevrije tandenbleekbehandeling niet het minimaal twee maal daags poetsen van je gebit! Je kunt een peroxidevrije tandenbleekbehandeling zien als een extra tool om je gebit en tandvlees lang en optimaal gezond te houden.

Tandenbleekgel van Adore Your Smile