• Vandaag besteld morgen in huis
  • Geproduceerd onder GMP
  • Peroxidevrije tandenbleekgel
  • geproduceerd in Duitsland
  • Veilig en effectief

Tandenbleekbehandeling bij tandsteen

Kun je je tanden peroxidevrij laten bleken gebruiken als je tandsteen hebt?

Een tandenbleekbehandeling met de peroxidevrije tandenbleekgel van Adore Your Smile kun je in principe uitvoeren als je tandsteen hebt. Het is wel beter als je de peroxidevrije tandenbleekbehandeling uitvoert op een gebit zonder tandsteen. Heb je tandsteen, laat dit dan eerst verwijderen door je tandarts of mondhygiëniste, alvorens de tandenbleekbehandeling te laten uitvoeren.

 

Een peroxidevrije tandenbleekbehandeling verwijdert extrinsieke verkleuring van de tanden, oftewel verkleuring van het tandoppervlak, maar kan geen tandsteen verwijderen. Gewoonweg omdat tandsteen te hardnekkig is. Als je tandsteen al eens hebt laten verwijderen door je tandarts of mondhygiëniste, zal je weten dat tandsteen verwijderen best een intensieve behandeling is. Tandsteen moet als het ware echt van de tanden afgeschraapt worden. Een peroxidevrije tandenbleekbehandeling weekt verkleuring van het oppervlak af en zal - bij juist gebruik en nazorg - nooit schade aan je tanden veroorzaken.

Is regelmatig gebruik van een peroxidevrije tandenbleekgel goed voor je mondgezondheid?

Omdat peroxidevrije tandenbleekgel, zoals de bleekgel van Adore Your Smile, slechts minder dan 0,1% peroxide bevat en antibacterieel is, kun je stellen dat de behandeling naast het behouden van een stralend witte lach, ook goed is voor de algehele mondgezondheid. Ben je zuinig op je tanden en geef je om je gezondheid? Dan raden wij je aan de behandeling zelfs elke twee tot vier weken te herhalen. Zo behoud je een mooi, fris en natuurlijk wit gebit en blijven je tanden en tandvlees optimaal gezond.

Behalve jijzelf, zullen ook je tandarts en/of mondhygiëniste je loven over het resultaat. Omdat je mond optimaal gezond blijft door regelmatig een peroxidevrije tandenbleekbehandeling uit te voeren, zal je minder snel en minder gaatjes en/of tandaanslag krijgen. Uiteraard is een tandenbleekbehandeling met peroxidevrije gel géén vervanging voor je periodieke controle bij de tandarts! Ook vervangt het regelmatig uitvoeren van een peroxidevrije tandenbleekbehandeling niet het minimaal twee maal daags poetsen van je gebit! Je kunt een peroxidevrije tandenbleekbehandeling zien als een extra tool om je gebit en tandvlees lang en optimaal gezond te houden.

Tandenbleekgel van Adore Your Smile